BLOG

0

Benvinguts a la meva pàgina web!!!! Com ja us avançava a l’apartat de biografia, aquest espai us mantindrà informats de tot el que anem fent amb la meva banda i la resta de projectes on participo com a bateria. Si us hi fixeu, l’apartat de concerts està separat per artistes i allà podreu consultar on i quan estic tocant. Les seccions de foto i de vídeo aniran evolucionant a mesura que anem recopilant gravacions i fotografies.

S’apropen uns mesos mogudets amb Els Amics de les Arts. Tot just arribem a la recta final de la gira i ja us avanço que estarem a tope fins a finals de setembre. En paral·lel, els altres projectes on participo com a bateria també tenen algunes dates que podreu anar consultant aquí. Indigos o Outer Space son bandes noves, formacions amb les que debutaré molt aviat. D’altres com Pol Cruells, 4 Hiverns o Carlos Cros ja us deuen sonar a tots els que m’aneu seguint i des d’aquí us aniré informant de concerts i futures gravacions. Us animo a consultar aquest espai setmanalment perquè aniré actualitzant les dates de concerts tan aviat com les sàpiga.

I com no: EL MEU DISC!!!!!! Ja us imaginareu que aquesta notícia és la que em fa més il·lusió comunicar-vos. Encara no sabem la data exacta, però tenim prevista la sortida al mercat de “Perfil” per a finals de setembre o principis d’octubre. Serà via Discmedi i també ho tindreu a Spotify i iTunes. Ja estem treballant el vídeo de “Converses Cordials”, un primer single que ja podeu escoltar en aquest espai per anar-vos fent una idea. Ara toca treballar amb el mànager per tal d’aconseguir que ens podeu venir a veure al màxim de sales i festivals.

I poc més per ara. Prometo mantenir-vos informats. Abraçada!

Comentaris ( 0 )

    Deixa un comentari

    La teva adreça de correu no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *